Saturday, December 15, 2018

Yeppoon

Efter en dag i Brisbane lämnade vi Eva där och åkte tillsammans med Monika och Sacha till Yeppoon. Flygningen till Rockhampton var ok, även om vi var tvingade att cirkulera en 10-15 minuter pga att det ösregnade på flygplatsen.



I Rockhampton lunchade vi på ett lustigt ställe, såg inte mycket ut men de serverade väldigt trevliga bitar kött som man tillagade på bordet. Man fick in köttet på uppvärmda stenar och sedan fick man dela upp det i bitar bäst man ville. Det som gjorde det extra trevligt var att ägaren berättade om köttet och varifrån det kom på djuret och vad man skulle lägga märket till i smakväg.



Ingången till resturangen, inget kanske inte direkt förtroende :)
Efter lunch körde vi till Yeppoon som ligger ute vid kusten.

Där checkade vi in på vårt hotell och började undersöka stranden utanför. Det var inte direkt väder för att bara så mycket. Stranden var dock intressnt av andra anledningar, den var inte så  gjord av så mycket sand utan av små snäckor.





Barnen badade i stället i pool på hotelet medan Magdalena och Sacha åkte in till Yeppoon och gjorde en första proviantering, vi behöver nämligen ta med oss all mat som vi skall äta ute på ön.


No comments:

Post a Comment

Framersmarket, stranden och vinprovning

I dag så började vi dagen med att åka till Willunga och deras Farmersmaket . Där åt vi även en just frukost på Organic Cafe. Dyrt men gott. ...